O nas

O podjetju

Slikar nova d.o.o.

Podjetje Slikar nova d. o. o. je bilo ustanovljeno leta 2002 in je bilo vse do leta 2013 povezano s podjetjem Slikar d. d.. Smo priznano podjetje na področju soboslikarske, pleskarske, fasaderske in štukaturske dejavnosti in eno izmed vodilnih v Sloveniji. Zaradi kakovosti naših storitev uživamo velik ugled doma in v tujini. Naša poslovna politika je s svojim motiviranim in strokovno šolanim timom dosledno usmerjena h kupcem. Njihovo zadovoljstvo je temelj naših prizadevanj.

Posebno pozornost namenjamo kakovosti storitev, ki je ključnega pomena za uspešno in popolno izvedbo del. Uporabljamo le najbolj kakovostne materiale, ki so trenutno na tržišču. Pri izbiri materialov vam svetujemo ter priporočamo, kateri materiali so v določenih izvedbah del najbolj primerni. Od zaposlenih zahtevamo delovno storilnost, zanesljivost in pripravljenost za doseganje zastavljenih ciljev. Trenutno je zaposlenih 15 kvalificiranih delavcev, ki imajo bogate izkušnje na področju slikopleskarske dejavnosti.

V slovenskem gospodarskem prostoru, kot tudi v tujini, veljamo za močno in uspešno podjetje. To nas zavezuje k temu, da uporabljamo kvalitetne materiale domačih in tujih proizvajalcev in materiale prijazne okolju. Vsi materiali so pregledani in preverjeni s certifikatom. Pomembno pa je tudi to, da delo opravljajo strokovno usposobljeni delavci, ki upoštevajo navodila proizvajalcev materialov. Prizadevamo si, da uporabljamo čim več EKO materialov, seveda pa upoštevamo tudi želje naročnikov.

Naše storitve

Scroll to Top